torstai 11. heinäkuuta 2013

Testissä: heinäkuun LivBoxin tuotteet

Nyt on kaikki heinäkuun LivBoxissa tulleet tuotteet testattu. Alkuperäinen postaus boxista löytyy täältä.


Heinäkuun LivBoxin sisältö

 Schwarzkopf Bonacure Fibre Force -tehohoito 30ml

Tuote lupaa antaa hiuksille voimaa ja joustavuutta. Sen sisältämän mikrokeratiinin tulisi vahvistaa hiuksen kuiturakennetta ja sulkea hiuksen pinta.

Pieni 30ml pakkaus riittää minulla kahteen käyttökertaan, lyhyemmillä hiuksilla varmasti useampaankin. Tehohoito levittyy hiuksiini ihan samalla tavalla kuin muutkin käyttämäni tehohoidot. Annoin sen vaikuttaa ohjeiden mukaisesti 5-10min kosteissa hiuksissa.

Hiukset ovat kuivuttuaan sileät, mutta eivät sen enempää kuin muidenkaan käyttämieni tehohoitojen jälkeen. Hiukset ovat ehkä ihan todella saaneet lisää vahvuutta? Sen sijaan latvat ovat tavallistakin kuivemmat, ihme kyllä. Fibre Force -tehohoito vaikuttaisikin juuri rakennekorjaavalta, mutta ei järin kosteuttavalta. Ostaisin tätä tuotetta sen vahvistavuuden perusteella, mutta vain tarjoushintaan. Muuten kyllä pysyttäytyisin jatkossakin jossain kosteuttavammassa tehohoidossa.

Sunsilk Pro Heat lämpösuoja- ja kiiltosuihke 150ml

Olin aika ennakkoluuloinen testatessani Sunsilkin lämpösuojasprayta. Pullon sumuteosa tuntui aika heppoiselta kädessä, mutta todella paljon plussaa annan näppärästä napista, josta saa avattua ja lukittua suihkeen. Näin se kulkee turvallisesti myös laukussa.

Suihke levittyy aika tasaisena sumuna hiuksiin. Sen tuoksu on makea ja omasta mielestäni todella hyvä! Suihke lupaa suojata hiuksia lämmöltä 230 asteeseen saakkaa, antaen samalla kiiltoa. Lämpösuojan toimivuudestahan on vaikea sanoa mitään, mutta erityistä kiiltoa suihke ei mielestäni tarjonnut. Varmistin asian mieheltäni ja hän kyllä huomasi hiusten kiiltävän, "kyllä sä olet selkeästi jotain hiuksillesi tehnyt" -kommentin kera. Itse on vaikea sanoa kiillosta mitään, koska olin juuri testannut parin päivän ajan oikein urakalla Batisten kuivashampoota. Totta kai hiukset näyttävät vähän erilaiselta, kun ne on tullut vihdoin pestyä oikein tehohoidon kanssa. ;)

Näppärä, hyväntuoksuinen ja tasaisena sumuna levittyvä lämpösuoja tämä kuitenkin on. Hintaakin sillä on vain 4,90€, joten taisin olla turhaan epäluuloinen.

Carmex Cherry Lipbalm SK 15 7.5g

Mietin, josko testaisin Carmexia uudelleen enää ollenkaan, mutta en tietenkään voinut vastustaa kiusausta. Ja hyvä niin.

Huulirasva tuoksuu todella hyvältä, melkeinpä kirsikkatikkarilta. Nam! Rasvan koostumus tuntuu hyvältä huulilla. Itse en pidä Carmexin mausta, joka on sama kaikissa Carmexin huulirasvoissa. Menthol tuntuu miedosti viilentävältä huulilla. Tämähän on ihan kelpo huulirasva - siis tavallista parempi. Carmex onkin ollut markkinoilla jo vuodesta 1937, vaikka Suomeen se rantautui varmaankin vasta muutama vuosi sitten.

Heinäkuun LivBox sisälsi myös hiuskoristeita ja Herbinan kuivashampoon, joka saa oman postauksensa myöhemmin.

Kertokaa muutkin, mitä mieltä olette olleet heinäkuun LivBoxista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti