keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Estée Lauder Lip and Eye Duo

Yksi tämän kesän alelöydöistäni on Estée Lauderin Lip and Eye Duo. Tuotteessa yhdistyy kaksi tärkeimmistä meikkituotteista: ripsiväri ja huulikiilto. (Tutkimusten mukaan ripsiväri on suomalaiselle naisille se tärkein meikkituote, eikä huulikiilto seuraa kaukana perässä.)


Tuotteen toisessa päässä oleva ripsiväri on Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara (01 Black / 2.8ml), kun taas toisessa päässä tuotetta huulikiilloista ihastuttaa Pure Color Gloss (05 Nude Rose / 4.5ml).

Tällaisia ripsiväri-huulikiiltoyhdistelmiä olen nähnyt ennenkin ja on pakko todeta, että onhan tämä todella näppärä tuote. Parhaimmillaan yhdistelmä toimii matkalla - niin lyhyellä kuin pidemmälläkin.


Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara on ihan hyvä ripsiväri päiväkäytössä. Itselleni tämä ei ole kuitenkaan se kaikista paras ripsiväri, mutta ei missään tapauksessa huonoinkaan. Pidän harjan muodosta ja massan koostumus on mielestäni sopivan paksua.




Huulikiilto on kuitenkin tämän tuotteen paras osuus. Sävy Nude Rose on todella hillitty, luonnollinen ja tyylikäs sävy. Se sopii varmasti monelle ja myös eri tilaisuuksiin. Koostumus tuntuu todella miellyttävältä huulilla, sellaiselta kevyen voidemaiselta. Huulikiilto on kuitenkin tarpeeksi tahmea pysyäkseen huulilla pidempään, mutta ei tunnu liian tahmaiselta huulilla, kuten esimerkiksi Lâncomen Juicy Tubes -huulikiilto. Olen muutenkin pitänyt Estée Lauderin huulikiilloista, joissa yhdistyy hyvät sävyt, miellyttävä tunne huulilla ja hyvä pysyvyys.

Lip and Eye Duosta maksoin Jumbon Emotionissa 12,90€, kun sen arvo oli muistaakseni noin 33 euroa. Todella hyvä löytö siis jo pelkän hintansa vuoksi. Ostin omani jo heinäkuun alussa, joten en tiedä saako näitä enää tähän hintaan. :(

Onko joku muu ihastunut Estée Lauderin huulikiiltoihin? Entä mitä huulikiiltoja yleensä käytätte, jos käytätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti