lauantai 27. heinäkuuta 2013

Esittelyssä: Le Petit Marseillais

Minulta toivottiin juttua ulkomailta tehdyistä kosmetiikkalöydöistä. Esittelenkin tänään lyhyehkösti yhtä suosikkisarjaani, johon tutustuin Brysselissä. :)

Le Petit Marseillais Framboise & Pivone Douche Crème 300ml

Olen nimittäin kovin ihastunut Le Petit Marseillaisin vadelmilta ja pioneilta tuoksuvaan suihkuvoiteeseen. Käytin tätä matkallani ja ostin vielä toisen pullon tuliaisena itselleni. Toin myös yhden pullon kälylleni, joka hänkin jäi kaipaamaan tämän suihkuvoiteen marjaisen kukkaista tuoksua.

Taustalla pilkottaa Le Petit Marseillaisin keittiösaippua

Le Petit Marseillaisin suihkuvoiteita myydään useissa eri tuoksuissa melkein missä tahansa Brysselissä. Melko hyvä valikoima löytyy jopa pienimmistäkin Delhaize-ketjun ruokakaupoista. Hintaa tuotteella on noin 2-4 euroa.

Suihkusaippuoita myydään muun muassa seuraavissa tuoksuissa: vaniljamaito, oliivimaito, mandariini&limetti, meloni&vesimeloni, omena&raparperi, aprikoosi&basilika, laventeli&hunaja jne. jne.

Laaja tuoksuvalikoima onkin näiden suihkuvoiteiden se juttu. 300 millin suihkuvoide ei ole hinnalla pilattu, joten mikäs sen ihanampaa, kuin kokeilla kerta toisensa jälkeen uusia ihania tuoksuja. Vadelma&pioni-tuoksun lisäksi olen kokeillut myös laventelilta ja hunajalta tuoksuvaa versiota. Le Petit Marseillais suihkuvoiteita on miellyttävä käyttää, ne ovat pH-tasapainoitettuja, eivätkä kuivata ihoa.

Toin Suomeen myös Le Petit Marseillaisin nestesaippuan käsille, joka neutraloi mm. kalan ja valkosipulin tuoksua käsissä. Saippua sisältää mm. eteeristä sitruunaöljyä. Myös Palmolivellä on valikoimissaan hajuja neutralisoiva ns. keittiösaippua.

Brysselissä tuli testattua myös edullista tehohoitoa hiuksille kyseiseltä merkiltä. Kokeilusta on jo aikaa, enkä muista muuta tuotteesta muuta kuin, että se hoiti hiuksia hintaansa nähden ihan hyvin, olematta kuitenkaan huipputuote.

http://www.lepetitmarseillais.com/

Onko kukaan muu hurahtanut Le Petit Marseillaisin suihkuvoiteisiin? :)

2 kommenttia:

  1. Just tällaiset löydöt on kaikista ihanimpia! :) Edullisia ja "helppoja", mutta kuitenkin piristäviä. Täytyy myöntää, että ite oisin varmaan jättänyt tämän sarjan jostain syystä noteeraamatta ulkomailla... Ja ihan turhaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvä analyysi, juuri sitä nämä tuotteet ovat. :)

    Itse innostuin heti tuosta Marseillais-sanasta (ajattelen heti, että tuotteen on pakko olla hellävarainen). ;)

    Jos törmäät joskus ulkomailla tähän merkkiin, suosittelen kokeilemaan. :) Itse tuoksuttelin näitä ihan rohkeasti jo kaupassa. :D Kaikki eri tuoksut on myös pakattu eri värisiin pulloihin ja miehillekin löytyy omansa.

    VastaaPoista