keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

LivBox: heinäkuu


Silkkipaperi ja rusetti ovat heinäkuussa iloisen keltaiset



Tämä on ensimmäinen LivBoxini, joten olen odottanut sitä kuin kuuta nousevaa. LivBoxin konsepti on varmasti jo useimmille teistä tuttu, mutta kerrataan vielä. :) LivBox on kuukausittain kotiin postitettava paketti täynnä erilaista kosmetiikkaa. Koskaan ei etukäteen tiedä, mitä pakkaus sisältää. Paketissa on 4-6 kauneustuotetta, jotka voivat olla täysikokoisia tai näytteitä. Paketin voi tilata hintaan 15,90€ (myös vain yhdeksi kuukaudeksi, mutta muista silloin perua tilaus ajoissa!). LivBox on tuonut tämän jo ulkomailta tutun konseptin Suomeen ensimmäisenä. Lisää tietoa täällä.

Heinäkuun LivBox sisältää... tättärätäää! (Kaikki kuvat voi klikata suuremmaksi!)

Kuusi tuotetta, joista vain yksi on näytekokoa


Sunsilk Pro Heat lämpösuoja- ja kiiltosuihke (4,90€ / 150ml)


Joo-o. Arvasin, että pakkaus sisältäisi jonkin Sunsilkin täysikokoisen tuotteen (saatuani tietää boxin teeman ja bongattuani Sunsilkin yhteistyökumppaneista). En muista milloin olen viimeksi käyttänyt markettikosmetiikkaa hiuksilleni. Joka tapauksessa Sunsilk ei herätä minussa kummempaa luottamusta. Sinällään tämä on kuitenkin kiva tuote Sunsilkin valikoimista, että tässä yhdistyy lämpösuoja 230 asteeseen asti sekä kiiltosuihe. Suihke löytää varmasti uuden omistajan.

Herbina tuuheuttava kuivashampoo (4,95 / 200ml)


Boxin toinen täysikokoinen tuote on Herbinan kuivashampoo. Plussaa tuote saa suomalaisuudesta. Herbina ei myöskään ole sellainen merkki, jonka tuotteita normaalisti ostaisin. Testaan tuotetta mielelläni, mutta en odota siltä liikoja.

Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force -tehohoito (3,75€ / 30ml)


Sain myös Bonacure-hiusnaamion näytekoossa. Tämä on ehdottomasti koko boxin mielenkiintoisin tuote! Tuoteselosteen mukaan intensiivisen tehohoidon sisältämä mikrokeratiini vahvistaa hiuksen kuiturakennetta ja sulkee hiuksen pinnan. Minulle tuote sopii erinomaisesti ja olisin hyvin voinut ostaa tämän itsekin. Pääsee heti testaukseen. :)

Glitter valkki (3,90€)


Olin ensin että jesss! Valkkia olenkin halunnut kokeilla. Mutta... tämä on vaaleille hiuksille? Alkoi vähän ärsyttämään. Itse kun olen brunette. Valkilla pitäisi siis saada tehtyä nuttura helposti ja siististi.

Glitter koristepinnit (4kpl / 6€)


Toinen Glitterin tuote on neljä koristepinniä. Nämä ovat mielestäni aika kivat ja uskon niille tulevan vielä käyttöä myöhemmin sopivassa tilaisuudessa. En osannut odottaa minkäänlaisia hiuskoruja, vaan oletin boxin sisältävän pelkästään kosmetiikkaa. Nämä olivat kuitenkin molemmat minulle mieluisia valkin väriä lukuun ottamatta.

Carmex Cherry Lipbalm SK 15 (75g / 3,95€)


Ja viimeisenä Carmexin kirsikkahuulirasva, joka ei liity hiuksiin mitenkään. Toivoinkin, että boxi sisältäisi muutakin kuin hiustuotteita, joten plussaa siitä. Olisin todella innoissani tästä tuotteesta, jos en sattumoisin olisi Carmexia jo kokeillut. Mietin, että pitäisikö pakkausta avata ollenkaan ja antaa se vain eteenpäin. Muistelen, että en pitänyt Carmexin huulirasvoista - ehkä niiden sisältämän mentholin vuoksi.

Laskin paketin tuotteiden arvoksi yhteensä 27,45€. Tuo tehohoitohan on näytekoko (norm. 150ml / 18,70€), joten laskin sen "arvon" normaalituotteen hinnan perusteella.

Yhteenvetona voisin todeta, että heinäkuun LivBox ei ehkä ollut mikään menestys tällä kertaa. Maksoinhan tuosta sen 15,90€ tietämättä mitä saan. En tiedä johtuuko fiilikseni huonosta säästä vai LivBoxista, mutta olen hieman pettynyt. Mielestäni tämä on kaikista ilmestyneistä boxeista kaikkein huonoin. Toisaalta, ehkä kaikki eivät saaneet ihan samoja tuotteita ja olin vaan epäonnekas?

Jatkan kuitenkin tilausta vielä kuukaudella. Jos elokuun paketti ei ilahduta, tilaukseni loppuu siihen. Uutta LivBoxia siis odotellessa. :) Parastahan LivBoxissa on juurikin se jännitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti