tiistai 16. heinäkuuta 2013

Testissä: Dior Hydra Life Pro-Youth Sorbet Creme


Parin edullisemman tuotteen esittelyn jälkeen voin hyvällä omatunnolla testata Diorin päivävoidetta. ;) Hydra Life Pro-Youth Sorbet Creme on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Itse kärsin kuivasta ihosta, mutta myyjä uskotteli voiteen sopivan myös kuivaihoiselle kesällä. No, ei auta kuin testata. Sain nimittäin myyjältä 3ml testerin kokeiluun.

Voide lupaa säilyttää ihon nuorekkuuden ja kaunistaa sitä

INCI

Voide tuoksuu todella hyvältä, melkeinpä makeilta pähkinöiltä. Mietin pitkään, mistä tuoksu on niin tuttu, kunnes keksin sen. Voide muistuttaa minua L'occitanen mantelisuihkuöljystä. <3

Ihotyyppini on tosiaan kuiva, joten voidetta tarvitsi levittää jonkin verran. 3ml testeri riittää minulla maksimissaan kahteen käyttökertaan, jos siihenkään. Pidin kuitenkin voiteen kevyestä koostumuksesta, joka imeytyi hyvin. Voide jätti ihon kauniin näköiseksi ja esittelykelpoiseksi, ei ollenkaan rasvaiseksi.

Voiteen imeydyttyä iho tuntui raikkaalta, sileältä, keveältä ja kosteutetulta. Pakkauksen lupaukset olivat mielestäni lunastettu ihan kiitettävästi.

Voiteen koostumus on kevyt ja kosteuttava

Voidetta oli super ihana käyttää tuoksuineen kaikkineen. Ihoni näytti myös todella nätiltä ja pidin voiteen kevyestä koostumuksesta. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan kosteuttanut ihoani tarpeeksi, jotta voisin käyttää tätä säännöllisesti.Normaalille ja sekaiholle tämä voide sopii varmasti paremmin ja ihan huippuvoidehan tämä on.

Pro-Youth Sorbet Cremeä myydään tarjouksessa Sokoksella. Normaalisti voide maksaa noin 70 euroa, mutta Sokoksella on myynnissä pakkaus, johon kuuluu 50 millin päivävoiteen lisäksi muistaakseni 7 millin silmänympärysvoide (koko puolet normaalista), seeruminäyte (en muista kokoa) sekä Diorin iso meikkilaukku. Hintaa pakkauksella on muistaakseni noin 64 euroa.

Tämä ei sitten ole mainos, vaan vinkkasin vain. Jos joku vaikka haluaa tämän voiteen, niin nyt sen saisi hieman edullisemmin. :) Onhan tämä ihan älyttömän kallis. :/ Yritän kuitenkin esitellä tuotteita eri hintaluokista, jotta jokaiselle löytyisi jotakin.

Minkä hintaisista ja tyyppisistä tuotteista lukisit kaikista mieluiten?

4 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos mielenkiintoisesta blogista, piti heti alkaa lukijaksi kun tämän bongasin. :)

    Mä olen eniten kiinnostunut ihonhoito- (vartalo- ja kasvotuotteet) ja hiustenhoitotuotteista, en niinkään meikeistä, kynsilakoista tai hiusten muotoilutuotteista. Lisäksi oon kiinnostunut tuoksuista (vaikka makuasioita ovatkin), ja jos käyt jossakin ihanassa kosmetologin hoidossa, niin miksei sellasestakin. Lisäksi mua kiinnostaa kaikki harvinaisemmat merkit, esim. netti- ja ulkomaanlöydöt. :)

    Olen kiinnostunut kaiken hintaisista tuotteista noin periaattessa, mutta käytännössä opiskelijabudjettini ja tän hetkiset varastoni pitävät kipurajan max. 30 eurossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tervetuloa lukijaksi. :) Todella kiva kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa.

      Kiitos todella paljon myös palautteestasi! Ihan kaikkea en varmasti pysty toteuttamaan, mutta otan toiveesi huomioon. Teen nimittäin hajuvesipostauksen lähiaikoina. Tuoksut ovat kieltämättä hieman hankalaa aluetta erilaisten mieltymysten vuoksi, mutta ainakin aion yrittää!

      Olen itsekin kiinnostunut erityisesti ihonhoidosta, ulkomaanlöydöistä ja hoitolahoidoista. :) Yritän etsiä kätköistäni jotain tuotteita, joita ei myydä Suomessa. Ulkomaille (Lontooseen) olen valitettavasti menossa vasta ensi vuoden alussa alennusmyyntien aikaan. ;)

      Toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini parissa ja palautetta otan aina ilomielin vastaan! :)


      Poista
    2. Ei tietenkään tarvitse kaikkia toiveitani toteuttaa, tämähän on sinun blogi. ;) Listasin vain, mistä itse tykkään eniten lukea. Aika hyvin menee kiinnostuksen kohteet kuitenkin yksiin! :) Voit laittaa palautetta tai toiveita mullekin, jos blogiini eksyt. :)

      Poista
    3. Ehdin jo vilkaista blogiasi ja pidin juuri siitä, että esittelet itselleni melko tuntemattomia merkkejä. :) Kiitos siitä! Perehdyn kirjoituksiisi paremmin iltalukemisen merkeissä, kun tämä päivän hommat on hoidettu! :)

      Poista