torstai 25. heinäkuuta 2013

Maailman parhaat pinsetit

Tweezermanin pinsetit ovat jo klassikko ja monelle tuttu, mutta haluan silti kantaa oman korteni Tweezermanin pinsettien ylistystarinaan.

Minulla on kahdet Tweezermanin pinsetit, leveämmät metalliset ja kapeammat pinkit. Ensimmäiset Tweezermanini ostin New Yorkista 2005. En tiedä myytiinkö niitä vielä silloin Suomessa, mutta en ainakaan tiennyt sitä. Drugstoressa pinsetit maksoivat noin $20 + verot. Toiset Tweezermanini hankin Lontoosta 2011 hieman kalliimmalla (vaikka kuusi vuotta vanhemmat pinsettini olivat naarmuja lukuun ottamatta vielä ihan huippukunnossa).


Pinsettejä myydään muutamalla eurolla, joten Tweezermanin pinsetit ovat todella kalliit muihin merkkeihin verrattuna. Ne eivät kuitenkaan maksa euroakaan liikaa, koska
  1. Tweezermanin pinsetit ovat todella taidokkaasti käsin teroitetut
  2. Terien tasaisuuden vuoksi pinsetit tarttuvat todella hyvin pienimpiinkin karvoihin
  3. Pinseteillä on elinikäinen teroitustakuu ja ne voi lähettää postissa valmistajalle
  4. Käytännössä pinsetit ovat ikuiset
Mieheni sisko pyytää aina minua nyppimään hänen kulmakarvansa, koska teen sen muka paremmin. Oikeasti ero johtuu siitä, että Tweezermanin pinsettini tarttuvat helposti karvoihin ja saan nypittyä kulmat siten huoletta. Joissain pinseteissä karva vain liukuu terien välissä, eikä karva lähde irti. Pinsetit eivät ole silloin tarpeeksi terävät. 

En ole kertaakaan joutunut teroittamaan pinsettejäni kahdeksaan vuoteen. Jos ne jostain syystä tylsistyisivät, ei minun tarvitse kuin pienten postikulujen hinnalla lähettää ne valmistajalle ja saan ne kuin uutena takaisin kotiini toimitettuna.


Tweezermaneja myydään myös Suomessa. Olen nähnyt niitä myynnissä muistaakseni Helsingin keskustan Stockmannilla. Ulkomailla hinnat ovat tietysti hieman edullisemmat ja pinsettien hinnat liikkuvatkin 20-30 euron välillä. Pienen googlailun tuloksena löysin ainakin kaksi nettikauppaa, joiden valikoimiin myös Tweezermanin pinsetit kuuluvat.

En usko ostavani enää ikinä uusia pinsettejä. Ei siis enää euroakaan hukkaan heitettyä rahaa.

Ketkä kaikki muut ovat löytäneet Tweezermanin pinsetit omakseen? Maksaisitteko 30 euroa pinseteistä?

6 kommenttia:

  1. Huh en kyllä maksaisi 30e pinseteistä...Mun kulmakarvat on kyllä niin haperot, että näitä nyppii helposti halvemmillakin. :)

    VastaaPoista
  2. Onhan se aika rouhea hinta! Halvimmillaankin Tweezermanit maksavat noin 15 euroa. :/

    Kiva, että olet löytänyt itsellesi sopivat pinsetit edullisesti. :) Tummaverikkönä jouduin todella taistelemaan kulmieni kanssa ennen näiden pinsettien mukaantuloa.

    VastaaPoista
  3. Joo, mä oon löytänyt. :) Ja olen kyllä samaa mieltä kanssasi kaikesta. Niiden jälkeen ei ole kyllä paluuta muihin. Mä ostin omani Brysselistä 2011, en silloin tiennyt, myydäänkö niitä vielä Suomessa. Hinta oli sen vähän päälle 20 e.

    Saakohan Tweezermaneja automaattisena? En oo ottanut selvää, mutta voiskin vähän katella. Tosin en tiiä, tarviinko...

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että joku muukin on vannoutunut Tweezermanin kannattaja. :)

    Selvittelin asiaa ja Tweezermanin pinsetit löytyvät tosiaan myös automaattisena. Tuotteen nimi on vieläpä Tweezerman Automatic aka "Painless Plucker". :D

    Itse en pidä automaattipinseteistä, mutta toisaalta kokeilemani sellaiset ovat olleet juurikin "liukasteräiset". Nuohan voisi olla hyvät!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Painless Plucker... :D Kiitos, sähän otit asiasta selvää siis mun puolesta! Nyt vasta tätä lukiessani tuli edes mieleen nuo automaattipinsetit. Ennen Tweezermaneja käytin aina sellaisia. Ilmeisesti Tweezerman on lopettanut niiden teon, koska heiän omilta nettisivuilta ei tuotteita löydy, ja nettikaupoissa tuote oli kaikkialta loppu ja jossain lukikin että "valmistus lopetettu".

      Entä mites nää, aika bling bling ja hinta vaivaiset $100.... ;D

      http://www.tweezerman.com/store/product/luxe-edition-crystal-slant/#

      Poista
  5. Ai, googlasin näköjään niin nopeaan, etten huomannut, ettei niitä enää myydä. :( Harmi.

    Myös aika moni tuttuni käyttää automaattipinsettejä. Itse en vaan ole ikinä ollut haka niiden käytössä.

    $100 on jo ehkä vähän liikaa! Onhan noi tosin ihan söpöt ja varmasti löytyisi helposti... seuraa vain säihkettä. :D

    Tähän voisi vielä jälkikäteen kaikille mainita, että Tweezermanit kestävät eliniän, kun niistä huolehtii. Omani ovat aina pyörineet missä sattuu. Järkytyinkin hieman kuvat nähdessäni, että ei noi nyt ihan edustuskelpoiset ole. :D Pinsetit voi toki säilyttää myös myyntipakkauksessaan.

    VastaaPoista