perjantai 19. heinäkuuta 2013

Jeanne en Provence Plaisirs d'Été Pêche Abricot

Yksi kaikkien aikojen ihanimmista suihkugeeleistä on loppumassa tänään, joten päätin omistaa sille oman postauksensa. Valitettavasti tyhjä pullo ei tee kuvissa oikeutta kauniille pakkaukselle!


Kyseessä on Jeanne en Provencen persikoilta ja aprikooseilta tuoksuva suihkugeeli (250ml), jollaisia olen ehtinyt käyttää jo kaksi putelia. Jeanne en Provencen tuotteet ovat todella suloisen näköisiä. Lisäksi tämä suihkugeeli tuoksuu aivan mielettömän herkulliselta ja pesee hellävaraisesti jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi. Tämä kasvipohjainen suihkugeeli sisältää glyseriiniä ja eteerisiä öljyjä.


Jeanne en Provencen tuotteet valmistetaan Grassessa, Ranskan Rivieralla. Yritys on ollut alalla jo vuodesta 1978 ja se saa inspriraationsa Provencen luonnosta. Nämä suihkugeelit eivät sisällä parabenejä eikä eläinrasvoja. Niitä ei ole myöskään testattu eläinkokein.


Löysin tämän suihkugeelin Helsingin Sokokselta viime syksynä. Sitä ennen en ollut kuullutkaan koko merkistä. Suihkugeelien lisäksi Sokoksen valikoimiin kuuluu saman merkin vartalovoiteita, neste- ja palasaippuoita sekä käsi- ja jalkavoide. Jeanne en Provencen valikoimiin kuuluu myös huonetuoksuja sekä miestentuotteita, mutta en tiedä, saako niitä ollenkaan Suomesta.

Mielestäni tässä tuotteessa on ihan hyvä hinta-laatusuhde. Yhden ostin 3+1-päiviltä viime syksynä ja olisiko se maksanut silloin korkeintaan seitsemän euroa. Veikkaisin normaalihinnan olevan noin 8,50€. Käsi- ja jalkavoiteet ovat myös edullisia, vartalovoiteet hintavampia. Tämä suihugeeli on todellinen koriste kylpyhuoneessa ja tuoksu aivan ihana! Siksi hinta ei tunnu pahalta, koska on tämä sen verran ylellisen oloinen ja sopii myös kuivalle iholleni talvisinkin. ;)

Jeanne en Provencen kotisivut

2 kommenttia:

  1. Oon varmaan nähnyt noita ohimennen kaupassa, mutta sarjan nimi ei kyllä sano mulle mitään. Täytyykin käydä nuuhkimassa/kattelemassa! :) Vaikka tarvetta ei oikein olis... :D

    BTW, mitenköhän järjetön määrä noita kaikkia eri Provence-merkkejä kosmetiikasta oikein löytyykään?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullekin tuo merkki on sinällään aika tuntematon, mutta ainakin tuo suihkugeeli on paljastunut käytössä todella, todella hyväksi. En olisi uskonut, että juuri kyseinen tuote jättäisi ihon oikeasti pehmeäksi. :)

      Niin monesti olen pettynyt siihen, että se ihanan tuoksuinen suihkugeeli onkin kuivattava. :(

      Kannattaa tuoksutella kaupassa eri versiota, jos niistä löytyisi sinulle mieluinen. Itse pidän juuri tuosta hedelmäisestä persikka-aprikoosista. En usko sarjan katoavan mihinkään, joten varmasti ehdit hankkia noita myöhemminkin, jos juuri nyt tarvetta ostaa ei ole. ;)

      Poista