keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kalorittomat suklaaherkut Ziajalta

Ehdin jo surkutella The Body Shopin Chocomania body lotionin nopeaa kulumista, kun sattumalta törmäsin uuteen rakkauteeni. Ostin tänään Ziajan Cocoa-sarjan creamy shower soapin ja body butterin. Nämä kalorittomat suklaaherkut maksoivat Sokoksen alennusmyynnissä yhteensä 8,90€, eli kaksi yhden hinnalla.

Creamy shower soap 500ml & body butter 200ml

Ziaja on minulle entuudestaan tuttu merkki Varsovan matkaltani muutama vuosi taaksepäin. Kosmetologiäitini halusi testata Ziajan oliivipäivävoidetta, joka maksoi Puolassa korkeintaan kaksi euroa. Suomessa Ziajaa on myyty vasta vähän aikaa. Kyseisen merkin tuotteet ovat hyvin edullisia ja pakkaukset kovin yksinkertaisia, mutta jostain syystä Ziaja herättää minussa kuitenkin luottamusta.

Body butterin INCI

Minua alkoikin kiinnostaa, että mikä tämä Ziaja tarkemmin oikein on? Selvittelyni jälkeen minulle selvisikin, että Ziaja on todella monesti palkittu puolalainen kosmetiikkayritys. Listan palkinnoista näet täältä. Yrityksen nettisivuilta kerrottiin myös seuraavaa:

ZIAJA Ltd on puolalainen korkealaatuisten ja luonnollisten kosmetiikkatuotteiden valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat kasvo-, vartalo- ja hiustenhoitotuotteet. Ziaja on perheyritys, jonka perustivat farmaseutit Alexandra ja Zenon Ziaja vuonna 1989.
Yrityksen johto koostuu farmaseuteista ja kemisteistä, joista osa on tutkijoita. Ziajalla on oma tuotekehityslaboratorio sekä laadunvalvontaosasto, joissa varmistetaan Ziajan tuotteiden korkea laatu.

Ziaja on alansa markkinajohtaja kotimaassaan. Ziajan liikevaihto on 42 miljoonaa euroa ja Ziaja myy tuotteitaan kuukaudessa lähes 3 miljoonaa kappaletta.

Ei hullumpaa. :) Puolalaisen Ziajan kannattavuus perustuukin näköjään pieniin katteisiin ja suureen volyymiin. Tällaisia lisää?


Mutta nyt itse tuotteisiin ja siihen, miksi olen niihin niin rakastunut. Ensinnäkin, Cocoa-sarjan tuoksu muistuttaa melkoisesti Chocomanian suklaista tuoksua. Vartalovoi tuoksuu lempeällä tavalla kaakaolta, mutta siinä on myös maitosuklaistakin. Itse asiassa Chocomania-tuotteetkin tuoksuvat hieman kaakaolta. Anyway, tuoksu on omaan nenääni lähes sama, mutta Ziajan tuotteiden hinta halvempi.

Suihkusaippuan INCI

Cocoa body butter on ihan hieman hyytelömäistä, eli se joustaa jonkin verran, kun sormet painaa voihin. Koostumus on muutenkin kevyempi verrattuna esimerkiksi TBS:n body buttereihin.

Ziajan vartalovoi levittyy kuitenkin todella hyvin verrattuna tuhdimpiin body buttereihin ja imeytyy myös hyvin. Heti levityksen jälkeen voi tuntuu iholla, mutta ei ollenkaan rasvaisena. Itse en ikinä jaksaisi odottaa vartalovoiteiden imeytymistä ennen pukeutumista. Tämä tuntuu kuitenkin sen verran kevyenä iholla, että ainakin itse voisin hyvin pukea päälle vaikka heti voin levityksen jälkeen. Voi tekee ihosta myös suloisen pehmoisen.

Kaakaoinen tuoksu jää iholle, mutta ei liian voimakkaana. Makeammat tuoksut jakavat toki mielipiteitä. Itsekin pidän yleensä raikkaista tai makeista tuoksuista, en niinkään suklaisista. Viime aikoina minuun on kuitenkin iskenyt todellinen suklaamania!

Suihkusaippuasta lyhyesti sen verran, että se on koostumukseltaan kermaista ja väriltään vaalean beigeä. Tuoksu on suoraan purkista haisteltuna melko teollinen. Pesin sillä käteni, eikä tuoksu jäänyt teollisena iholle, mutta iho kyllä tuntui todella silkkiseltä ja pehmoiselta.

Lisää tietoa Ziajasta löydät osoitteesta www.ziaja.com.

Onko Ziaja koukuttanut muitakin? Onko joku ehtinyt kokeilla Ziajan silmämeikinpoistoainetta? Se olisi nimittäin todella edullinen.

2 kommenttia:

  1. Itseasiassa mä en oo kokeillu tuota Ziajan silmämeikinpoistoainetta, mutta oon käyttäny sitä työharjottelussa asiakkaiden silmämeikin poistoon. :D (opiskelen siis kosmetologiksi). En oo varma onko siitä kaksi versiota olemassa, mutta sitä gentleä vesiliukoselle meikille olen käyttänyt, eikä kenenkään silmiä ole tiettävästi kirvellyt. :)

    Tuo kaakao on kyllä ihanan tuoksuista. <3

    Oletko kokeillut saman firman ammattilaissarjaa, Denova Pro:ta? Todella mukavia, toimivia ja edullisia tuotteita, lisäksi niissä on vähän sellainen ylellisempi tuoksu. :)

    VastaaPoista
  2. Käsittääkseni siitä on kaksi versiota. :) Pitää varmasti sitten kokeilla sitä, on nimittäin nykyinen Lumenen versio loppumassa ja Ziajan vastaavat on todella opiskelijaystävällisiä.

    En ole kokeillut tuota ammattisarjaa ja kuulin siitä nyt ensimmäistä kertaa. Pitääkin perehtyä sen tuotteisiin, kiitos vinkistä! :)





    VastaaPoista