maanantai 29. heinäkuuta 2013

Suosikit: Sephora Blush

Poskipunalla saa fresaattua ilmettä helposti. Käytänkin aina poskipunaa niin arki- kuin juhlameikissä, koska ilman sitä  jotakin jää puuttumaan. Poskipuna tuokin juuri kaipaamaani tervettä hehkua kasvoille.

Luottotuotteeni on Sephoran oma puuteriposkipuna sävyssä Rose Petal. Se muodostui suosikikseni jo kuusi vuotta sitten,  käydessäni ensimmäistä kertaa Sephoran liikkeessä Varsovassa.

Tässä kuvassa sävy toistuu hyvin

Tykkäsin tästä ruusunvärisestä poskipunasta todella paljon jo ostettuani sen 17-vuotiaana. Sävy ei ole mielestäni liian kylmä, eikä lämmin. Pastellinen vaalea pinkki tuo juuri sopivan raikasta hehkua kasvoille. Muut poskipunani ovat lämpimän persikkaisia, koska lämpimät sävyt sopivat noin yleisesti minulle. Vaaleanpunaisita poskipunista juuri tämä on jostain syystä se sopivin poskipuna minulle. Sävy sopii mielestäni hyvin vaalealle ja hieman päivettyneelle iholle.


Käytin Varsovasta ostamani poskipunan jo aikoja sitten kirjaimellisesti viimeistä murusta myöten loppuun. Olinkin todella ilahtunut löytäessäni ihan saman sävyn edelleen myynnissä yhdessä Pariisin Sephora-liikkeessä viime vuonna.

Sephoran poskipunat maksavat muistaakseni noin 15 euroa. Sävyjä löytyy sekä shimmerisinä että mattoina, Rose Petal kuuluu mattasävyihin.


Pidän tästä poskipunasta kovasti, koska se on sävy on niin raikas ja värin pigmenttisyys sopiva. Puna onkin helppo levittää ja häivyttää poskille.

Minua kiinnostaisi tietää, että käyttääkö kukaan muu Sephoran meikkejä? Jos ei, kiinnostaako Sephora meikkimerkkinä noin muuten?

5 kommenttia:

  1. Mulla ei muistaakseni ole Sephoran meikkejä, mutta ihonhoitotuotteita ja muuta kosmetiikkaa ja joitain "apuvälineitä" on. Kyllä se merkkinä kiinnostaa kaikin puolin. :) Pitäisikin tutkia meikkivalikoimaakin sillä silmällä joskus, kun Sephoraan taas pääsisi. :)

    VastaaPoista
  2. Mitä pidit Sephoran ihonhoitotuotteista? Osaisitko suositella niistä jotain? :)

    Kyllähän tätä postausta kirjoittaessa tuli sellainen haikea mieli siitä, ettei ole Sephoraa lähettyvillä!

    VastaaPoista
  3. Moi! Anteeksi, olen unohtanut vastata!
    Oon tykännyt Sephoran suihkugeeleistä, vartalokuorinnoista, käsisaippuoista sekä parista silmämeikinpoistoaineesta (paitsi etteivät poista vedenkestävää silmämeikkiä).

    Sitten mulla on yks kasvojen puhdistusöljy, semmoinen itse sekoitettava kosteuttava naamio ja "deodorantti-liinoja", joita en ole vielä kokeillutkaan! :D Pitäisi varmaan kokeilla ja tehdä jotain postaustakin, jos kiinnostaa? :)

    Päivävoiteen olen käyttänyt, muistaakseni tämä

    http://www.sephora.com/intensive-instant-moisturizer-P312915?skuId=1391911

    mutta en oikein tykännyt siitä... Se vaan rullaantui iholla eikä vissiin oikein imeytynyt ja hengittänyt kunnolla. :/ Muita Sephoran omia tuotteita ei nyt äkkiseltään tule mieleen.

    VastaaPoista
  4. Sähän olet kokeillut vaikka mitä. :) Tee ihmeessä postaus niistä liinoista, kuulostaa nimittäin mielenkiintoiselta.

    Onpas söpö purkki tuossa kasvovoiteessa. Hyvä tietää, että kannattaa jättää väliin.

    Kiitos neuvoista. :) Nyt ärrrrsyttää, kun ei pääse heti Sephoralle hypistelemään tuotteita! Alkuvuodesta sitten, jolloin olen näillä näkymin lähdössä Lontooseen.

    VastaaPoista
  5. Joo muakin kiinnostaa kaikki erilainen ja mielenkiintoinen, siksi ostin niitä dödö-liinoja... :D Voin tehä postausta kun olen kokeillut. :)

    VastaaPoista