torstai 4. heinäkuuta 2013

Esittelyssä: SABON

Sabon-liikkeen sisäänkäynti Antwerpenissä

Matkustaessani Belgian Antwerpenissä tein todellisen löydön. Ja eihän tällaista helmeä voi olla jakamatta teidän kanssanne! Törmäsin nimittäin muutenkin niin upeassa Antwerpenin ostoskeskuksessa yllä näkyvään sisäänkäyntiin. Sisältä paljastui aivan uskomattoman ylellinen kosmetiikkaputiikki SABON.

Pientä kuvausta Sabonin nettisivuilta:
SABON stores are designed in a classic boutique atmosphere.
All stores are built of natural substances such as whole wood, metal and stone, decorated with lights and candles, chandeliers, counters and mirrors...

En ollut ikinä nähnyt mssään niin kaunista sisustusta. Tummien puuhyllyjen ja kattokruunujen keskeltä löytyi antiikkisia pesualtaita, joissa myyjät demonstroivat tuotteiden käyttöä asiakkailleen.

Voitte varmaan kuvitella, kuin täpinöissäni olin. Ostin kyseisellä reissullani Sweet Summer Shower Oilin ja Lavender Rose Hand Creamin. En muista tarkkoja tuotteiden hintoja, mutta uskoisin suihkuöljyn maksaneen noin 15-23 euroa ja käsivoiteen noin 9-13 euroa.


Sweet Summer Shower Oil 500ml

Ostamani Sweet Summer suihkuöljy ei todellakaan ole merkin ainoa suihkuöljy, sillä tuoksuja löytyy yhteensä 12 erilaista, mm. Mango - Kiwi, Vanilla, Lemon - Basil jne. Itse asiassa en löytänyt omaa suihkuöljyäni enää yrityksen internet-sivuilta, joten voi olla, että Sweet Summer onkin jonkinlainen kausituote. Harmi!


Mitä tämä ihanuus sisältääkään?

Sweet Summer on väriltään vihertävä (näyttää kuvassa enemmän siniseltä)

Vaikka itselläni on kuiva ja atooppinen iho, tämä suihkuöljy ei ole kuivattanut ihoani. Päinvastoin - sitä on ollut todella miellyttävä käyttää. Öljy tuoksuu raikkaan, makean hedelmäiseltä. Tuoksu ei jää voimakkaana iholle. Koostumukseltaan tämä shower oil on geelimäinen ja se vaahtoaa mukavasti. Tuote onkin ollut käytössä yllättävän riittoisa. Tuotteen pakkaus on lasia ja se on suljettu korkilla. Myyjä antaa kuitenkin mukaan pumpun, jonka voi myöhemmin vaihtaa korkin tilalle.

Lavender Rose Hand Cream

Toinen ostamani tuote on Lavender Rose Hand Cream. Tämä oli pakattu todella söpöön pahvipakkaukseen, mutta se on nyt jossain "varmassa tallessa". Metallituubissa ei lue, monta milliä tämä sisältää, mutta veikkaisin, että 50ml. Voide tuoksuu nimensä mukaisesta ruusun ja laventelin sekoitukselta. Se tuntuu kohtalaisen liukkaalta heti levityksen jälkeen, mutta imeytyy silti hyvin. Vaikka tuote on nimeltään hand cream, se on mielestäni koostumukseltaan enemminkin lotion. Ja minulle ehkä turhan kevyt.


Sabonin putiikkiin voit törmätä Israelissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Hollannissa, Belgiassa, Italiassa, Romaniassa ja Japanissa. Liikkeiden tarkemmat sijainnit löydät tämän linkin takaa.

SABONin valikoimaan kuuluu tuotteita vartalolle, kylpyyn, kasvoille, hajuvesiä, kynttilöitä jne. jne. Tämän romanialaisen yrityksen kotivisivut ovat http://www.sabon.ro/shop/en/.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti