sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Alelöytöjä

Tein eilen niin kivoja löytöjä alennusmyynneissä, että on kerrottava niistä teillekin. Alunperinhän minun piti käydä ainoastaan Kicksissä ostamassa Batisten kuivashampoo, jollaista minulla ei ole vielä ollut. No, enhän minä tietenkään voinut olla ostamatta...

Diorin huultenrajauskynän sävyä 183. Se oli puoleen hintaan 13,65€ (norm. 27,30€).



Sävy on huulilla neutraalimpi

Kivointa Diorin huultenrajauskynissä on mielestäni se, että niiden mukana saa laadukkaan teroittimen ja silveltimen - noin niin kuin hyvän laadun lisäksi. Tämä sävy oli alennuksessa, koska se poistuu myynnistä Diorin uudistaessa valikoimaansa. Tämä ei tosin ollut viimeinen kappale, joten kipin kapin Kicksiin, jos tuote kiinnostaa!

En myöskään voinut vastustaa Make Up Storen kynsilakkasävyä Clarissa. Tämä oli mielestäni paras ostoksistani - jo pelkästään hinnan vuoksi. Maksoin kynsilakasta huimat 4 € sen normaalihinnan ollessa 14,50€.


Sävy on mielestäni todella ihastuttava. Pastellinen vaalea lila sopii mielestäni kevät- ja kesälakkausten lisäksi ranskalaiseen manikyyriin. Tämä muistuttaa sävy muistuttaa minua jäätelöstä! Sävy poistuu valitettavasti valikoimista, siksi alennus.

Viimeisena, mutta ei suinkaan vähäpätöisimpänä...


IsaDoran luomiväripaletti sävyltään 53 Blooming Spring!


Värit ovat mukavan pigmenttisiä

Olin todella iloinen törmätessäni tähän suloisuuteen Stockmannilla hintaan 9,04€ (norm. 19,90€). Tämä on varmasti ainakin osalle teistä entuudestaan tuttu paletti. Kyseinen tapaus oli alun perin IsaDoran kevään 2009 -kausimeikin luomiväripaletti. Käsittääkseni paletti tuli uudelleen myyntiin sen saaman suuren suosion vuoksi. Nyt sitä ei enää ainakaan Stockmannin myyjän mukaan enää myydä, vaan heidän alennuksessa olleet kappaleet olivat "löytyneet jostain" ja he olivat päättäneet laittaa ne -50% alennukseen. Blooming Springin lisäksi alennuksessa oli myös toinen paletti, jonka sävyt olivat kylmempiä ja vaaleampia. En valitettavasti tarkistanut toisen paletin nimeä. Ainakin Karkkipäivä-blogissa Sanni on tehnyt silmämeikkejä Blooming Spring -paletilla. Tätä palettia on muuten vielä myynnissä tuolla -50% alennuksella.

Stockmannilta sain testattavaksi myös yhden näytteen, josta mahdollisesti kerron teille myöhemmin.

Clarinsin raikastava ja pehmentävä itseruskettava kasvoille ja dekolteelle.

Ja tulihan se Batisten kuivashampookin sieltä Kicksistä ostettua normaalihintaan 7 €.


Valitsin tuoksuista kirsikkaisen uutuuden, joka on muuten todella ihana. Sellainen makea, mutta raikas. Ja uskokaa tai älkää, mutta tämä on ensimmäinen kuivashampooni koskaan. Hiukseni ovat taipuisat, joten yleensä vain pesemällä ne saan ne myös näyttämään hyvältä ilman sotkuisia kiharoita. Eikä hiukseni ole rasvoittuneet niin nopeasti kuin nyt kesällä. Joten päätin ottaa tämän salaisen aseen käyttööni laiskempina päivinä.

Huomisiin,

P. S. Mitä ihanuuksia itse olette löytäneet alennusmyynneistä? Entä löytyykö sinulta IsaDoran Blooming Spring -paletti ja mitä mieltä siitä olet?

4 kommenttia:

  1. Tuo Diorin huultenrajauskynä on todella hyvä, olen käyttänyt aikoinani pitkään ko. kynää ja teroitin on myöskin parhaimpia, se on edelleenkin käytössäni monen vuoden käytön jälkeenkin priima kunnossa.
    Innostuin niin kirjoituksestasi, että kävin Stockmannilla hiplailemassa huultenrajauskyniä, mutta maltoin tällä kertaa mieleni, koska minulla on vielä pari kynää aloittamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että innostuit kirjoituksestani. :) Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että sekä kynä, että teroitin ovat molemmat ihan huippuja.

      Poista
  2. Tuo kuivashampoo vaikuttaa ihanalata. Täytyypä kokeilla. Kun itse ostin ensimmäisen kuivashampooni 70-luvulla, oli se paksua talkkitönkköä, jota ei meinannut saada hiuksista pois.Taisivat olla ensimmäisiä kuivashpoita markkinoilla siihen aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kuivashampoot ovat kehittyneet sitten 70-luvun, eli rohkeasti vain kokeilemaan! :) Batisten kuivashampoo lähtee hiuksista hyvin pois ja tuoksuu myös todella kivalta.

      Poista