lauantai 6. heinäkuuta 2013

Testissä: Gel-Spa Terapeuttinen Jalkahoito

Pakkauksesta saa kolme geelimäistä jalkahoitoa

Sain äidiltäni lahjaksi kaksi Gel-Span jalkahoitopakkausta, Virkistävän (tea tree & greippi) ja Rauhoittavan (laventeli & sitruunaruoho), joista jälkimmäistä testasin. Hoitopakkaukset on ostettu OutletExposta ja ne ovat muistaakseni maksaneet joko yhteensä tai kappaleelta kolme euroa. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne on valmistettu Englannissa.

Pakkaus sisältää yhteensä kuusi pussia jauhetta

Nämä jalkahoidot ovat kieltämättä aika erikoisia. Yksi pahvipakkaus sisältää kolme sinistä STEP 1  ja kolme valkoista STEP 2 -jauhepussia. Yksi pakkaus riittää siis yhteensä kolmeen hoitokertaan.

Pakkauksen kääntöpuolella on selkeät ohjeet jalkahoidon tekemiseen. Ensin on laitettava 4-5 litraa lämmintä vettä vatiin, johon jalat mahtuvat. Sen jälkeen veteen kaadetaan sininen STEP 1 -pussi.

STEP 1 -pussi on kaadettu veteen

Liuosta on sekoitettava käsin muutama minuutti, kunnes aine on muuttunut paksuksi geeliksi. En tiedä olenko vain kärsimätön ihminen, mutta minusta muutama minuutti kuulosti melko pitkältä ajalta, kun kyse on kädellä sekoittamisesta. Onneksi seos alkoi muuttua yllättävän pian.

Valmis geeli

Pakkauksen ohjeessa neuvotaan pitämään jalkoja hoitavassa geelissä haluamasi aika, mutta vähintään 15 minuuttia.


Odotin geelin olevan jonkinlaista hyytelöä, mutta todellisuudessa liuos muuttui geelimäisiksi "rakeiksi". Astuessani vatiin yllätyin kuitenkin erittäin positiivisesti. Tunnehan oli ainakin ensimmäiset hetket aika mieletön. Geeli tuntui nesteen sijaan melko raskaalta. Se ei ehkä kuulosta houkuttelevalta, mutta jalkakylpyyn verrattuna tunne oli todella rentouttava. Jalat todella lepäsivät tässä "mönjässä".

Tältä se näyttää

Kun jalat ovat saaneet olla geelissä tarpeeksi, tulee geeliin kaataa STEP 2 -jauhe. Se muuttaa geelin takaisin nestemäiseksi.


Jalkoja heilutellaan geelissä siihen saakka, että geeli on muuttunut nesteeksi. Kärsimättömyyteni puuttui jälleen peliin ja nesteeseen jäi jonkin verran geelihilettä.

Lopputulos: geeli on muutunut takaisin nesteeksi

Jalat olivat kyllä jonkin verran rentoutuneet ja keventyneet. Mitään muuta en kyllä huomannut hoidon tekevän jaloilleni. Raspasin kyllä kevyesti jalkojani hoidon jälkeen ja rasvasin ne, mutta eivät ne missään huippukunnossa olleet senkään jälkeen.

Lisäksi rentouttavuutta vähensi noiden eri jauhepussien kanssa sählääminen ja nesteen/geelin sekoittelu sekä sen muuttumisen odottelu. Käytän jatkossakin mielummin helppokäyttöisempää Schollin Fresh Step -jalkakylpyä, joka minulla on tällä hetkellä käytössä. Toisaalta tämä geelijalkahoito oli lajissaan minulle ihan uutta ja sitä olikin kiva vaihtelunkin vuoksi testailla. Eikä sen hintakaan ole paha.

Jos tykkäät testailla uusia juttuja kosmetiikan saralla, voisi tämä sopia sinulle. Olen nähnyt näitä myytävänä viimeisenä kahtena vuotena OutletExpossa, joten niitä saattaa olla myynnissä jatkossakin.

Onko joku muu kokeillut tätä tuotetta ja onko niitä jossain muuallakin myynnissä?

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia:

  1. Oho, jopas on erikoisen kuuloinen jalkakylpy! :D Ja tuntuu vähän työläältä tuo pussien kanssa sähläily ja sekoittaminen. Voisi kuitenkin olla aika mielenkiintoinen kokemus! :) En ole itse kokeillut, mutta oon nähnyt Prisman hyllyssä näitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä on kieltämättä mielenkiintoinen tuote! :)

      Geeli tuntuu aika kivalta ja rentouttavalta nestemäiseen kylpyyn verrattuna. Mutta niin kuin totesit, eri jauhepussien kanssa on jonkin verran tekemistä!

      Olen kokeillut molempia versioita (rauhoittavaa ja virkistävää) ja suosittelin niistä tuota rauhoittavaa versiota. Jos jaloissa on haavoja/rakkuloita, jalkahoito saattaa kirvellä sen sisältämän suolan takia. "Ehjien" jalkojen kanssa ei tietenkään mitään ongelmaa. :)

      Gel-Spa on kivaa vaihtelua. Kannattaa kokeilla, jos sen saa edullisesti Prismasta. :)

      Poista