maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kosmetiikkaa Lidlistä?


Karkkipäivä-blogin innoittamana päätin tänään Lidlissä asioidessani kokeilla ihan ex tempore Lidlissä myytävän Cien-merkin päivävoidetta.

Sanni oli muistaakseni testannut Q10-yövoidetta, joka ei välttämättä sovi ikäiselleni. Kulkiessani kemppariosaston ohi huomasinkin, että Lidl myykin yhteensä neljää erilaista Cienin kasvovoidetta, joista kolme ovat päivävoiteita. Ja yksi niistä kaikille ihotyypeille, ilman anti-aging-ainesosia.

Tämä 50 millin kosteuttava päivoide (SK 4) maksaa huimat 2,99€.




Voide on pakattu lasiseen purkkiin, mikä on mielestäni aika kiva. Itse miellän lasisen purkin jostain syystä muovista "ylellisemmäksi". Toisaalta heräsi kysymys, että miten tämä voide voi sitten olla näin halpa.


En pahemmin pidä voiteen tuoksusta, joka on melko parfyyminen. Toisaalta en myöskään vihaa sitä. Makuuni se on kyllä hieman mummomainen. Kai sen tarkoitus on tuoksua raikkaalta.

Pakkauksen visuaalinen ilme sekä voiteen ulkonäkö ja tuoksu antoivat ymmärtää, että voide olisi melko kevyt. Ajattelin, että voide saattaisi olla jopa geelivoidemainen.

Yllättäen voide olikin melko paksua ja tuhtia tavaraa. Se myös jätti ihon levittämisen jälkeen rasvaisen näköiseksi. Imeytyessään rasvaisuus kuitenkin katosi ja iho näytti ihan hyvältä. Se myös jätti ihon pehmeän ja muutenkin hyvän tuntuiseksi. Uskoisin tämän sopivan meikin alle ihan mainiosti (en meikannut nyt illalla). Ensikokeiluni perusteella voide vaikuttaa kuitenkin ihan kelpo tuotteelta, eikä sen hintakaan aja konkurssiin kokeilun mahdollisesti epäonnistuessa.

Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta ihan rasvaisimmalle iholle en tätä lähtisi kokeilemaan. Pakkauksessa myös mainitaan voiteen sisältävän UV-suojan, mutta kyseessä on tosiaa suojakerroin 4, mikä lähinnä nauratti.

Huomasin myös, että Lidlissä myydään Q10-silmänympärysvoidetta 2,30 eurolla! Onko joku testannut sitä?


Lidl-kierroksella mukaani tarttui myös Cienin kynsilakanpoistoaine, sillä...


...tämä pakkaus on vaan yksinkertaisesti niin kätevä! Olenkin miettinyt, että mistä tällaisen löytäisi. Kyseinen kynsilakanpoistoaineen pumppumekanismi tuli minulle tutuksi, kun ystäväni laitatti minulle rakennekynnet. Lidl ei tosiaan tullut ihan ensimmäisenä mieleeni, vaan tarkoitukseni oli löytää tällainen yhdeltä toiselta merkiltä. No, mikäs siinä. Tätä Cienin versiota myydään myös asetonittomana vaaleanpunaisessa pullossa. Hintaa tuotteella on 1,99€.


Vanulappu asetetaan kynsilakanpoistoaineen korkin päälle ja sitten vain painalletaan. Näin vanulappu kostuu, eikä pullon korkkia tarvitse avata. Mekanismin pitäisi myös minimoida kynsilakanpoistoaineen haju asunnossa.


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, mutta ehdottomasti kuuluisimpana: Isereen vanulaput.


Nämä vanulaput ovat monen suosikki, eikä suotta. Laput on tikattu reunoilta niin hyvin kiinni, ettei vanulappu päästä nöyhtää. Se on myös sopivan napakka, mutta pehmeä. Kuvioitua puolta voi käyttää kynsilakan poistoon, sileää kasvoille. Täydellistä. Nämä näppärät laput maksavat 1,09€ / 120kpl.

Ketkä kaikki ovat jo "uskaltaneet" testata Lidlissä myytäviä päivävoiteita? Entä osaatteko suositella joitain muita Lidlin kosmetiikkatuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti