maanantai 22. heinäkuuta 2013

Esittelyssä: Luonnonmukainen Cattier

Kaikki Cattierin tuotteeni

Cattier valmistaa ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetikkaa. Törmäsin tähän brändiin Brysselissä, kun etsin sopivaa käsivoidetta di Beauty & Care -kosmetiikkaliikkeestä. Kuiville ja vahingoittuneille käsille tarkoitettu Cattierin käsivoide houkutteli jo pelkällä ulkonäöllään. Yritän aina ulkomailla ollessani etsiä mahdollisimman luonnollisia ja esimerkiksi oliiviöljyä sisältäviä kosmetiikkatuotteita. Onneksi annoinkin tälle tuotteelle mahdollisuuden, sillä...


...Cattierin käsivoide paljastui ihan huipputuotteeksi. Voide imeytyi hyvin ja jätti kädet sen tuntuisiksi, että pystyin näpyttelemään läppärillä heti levityksen jälkeen. Voiteen ainoa heikko kohta on sen yrttinen tuoksu, mutta edes se ei haittaa minua. Katsokaa nyt tätä sisältöä. :)

Kuvan voi klikata suuremmaksi, kuten kaikki muutkin kuvani

Pakko myöntää, että vähän harmittaa, kun en tullut ostaneeksi tätä voidetta enempää kuin tuon yhden 75ml tuubin. Ymmärsin siis jo Brysselissä, että pitäisi kipaista ostamassa lisää, mutta käsivoide oli muistaakseni ehtinyt loppua perille päästyäni ja myöhemmin unohdin koko asian (kun oli kaikkea muutakin ostettavaa). Käsivoiteen hinta oli muistaakseni noin 7 euroa.


Ostin kyllä toisella voiteenhakureissullani Oliivi-Villimango-huulirasvan hintaan 4,59€ ja melko isokokoisen miedon kasvisaippuan (White Clay - Shea Butter) -30% alennuksen jälkeen hintaan 3,49€. (Tiedän näiden kahden tuotteen hinnat, koska minulla on kuitti niistä tallessa.)


Kierrätettävä ja kompostoituva oliivi-villimango-huulivoide oli hienoinen pettymys, koska itse pidän huuliravoissa täyteläisemmistä koostumuksista. Cattierin versio sen sijaan muistuttaa koostumukseltaan enemmän perus Labelloa. Voide ei myöskään maistu tai tuoksu miltään. Periaatteessa tämäkin tuote on ihan ok, mutta ei vain houkuttele säännöllisessä käytössä.

 

Cattierin saippua ei ole vielä päässyt käyttöön, koska samaiselta matkalta mukaani tarttui myös marseillesaippuoita. Muut saippuat hankin suloisesta pienestä putiikista, joka myi ainoastaan oliivituotteita (öljyjä, saippuoita, rasvoja ym.).

Kaikki Cattierin tuotteet ovat siis sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Pierre Cattier perusti yrityksen vuonna 1968. Cattier valmistaa myös vauvojen hoitotuotteita. Luin jostain aiemmin, että Cattier olisikin alunperin valmistanut tuotteita juuri vauvoille, mutta nyt en enää törmännyt tuohon tietoon. Joka tapauksessa tuotteet ovat erittäin hellävaraisia. :) Kaiken kaikkiaan merkistä jäi minulle laadukas, oikeasti hoitava ja edullinen mielikuva.

Cattierin internetsivut löytyvät englanniksi täältä.

Kirjoitan lähiaikoina myös toisesta Brysselin löydöstäni, joka tosin sattaa olla tunnetumpi myös suomalaisille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti