lauantai 13. heinäkuuta 2013

Dior Glow

En eilen ehtinyt päivittää blogiani yllärityökeikan vuoksi. Tänään esittelen kuitenkin jotain kivaa Diorilta. :)

Dior Nail Glow

Olen nimittäin aivan ihastunut Diorin Glow-tuotteisiin.

Nail Glow -kynsilakka tekee kynsistä hohtavat, luonnolliset ja ennen kaikkea terveen näköiset. Kynsilakan juju on siinä, että tämä universaali väri värjää kynnen kärjen valkoisemmaksi samalla kun muu kynsi muuttuu vaaleanpunaiseksi. Nail Glow -lakalla saakin helposti tehtyä ns. ranskalaisen manikyyrin.


Kaksi lakkakerrosta

Lakkaus näyttää sisävalaistuksessa melko luonnollisesta. Your nails but better! Ulkona sen väri kuitenkin korostuu. Auringonvalossa hento roosa muuttuukin kylmemmäksi, näyttäen enemmänkin lilalta. Kärjet toki näyttävät ulkonakin ihan valkoisilta.

Hankin kynsilakan alkuvuonna, joten en enää muista sen tarkkaa hintaa. Veikkaisin sen maksaneen noin 27 euroa. Melko tyyris siis, mutta toki tämän saa hankittua hieman edullisemmin esimerkiksi Tallinnasta.

Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm

Toinen rakastamani Diorin Glow -tuote on Dior Addict Lip Glow Color Reviver Balm. Kyseessä on siis huulirasva, joka korostaa huulten luonnollista väriä. Tästäkin on tarjolla vain yksi kaikille sopiva sävy.

Tässä kaikki, mitä omasta puikostani on jäljellä

Pian levityksen jälkeen


Lip Glow Color Reviver Balm värjää huulet ensin hieman kevyemmin ja hetken päästä sävy syventyy. Huulilla voide/kiilto/puna tuntuu todella miellyttävältä ja hoitavalta.

Tämä on yksi aivan ehdottomia suosikkejani kosmetiikan saralla koska se on niin monipuolinen. Siinä yhdistyy huulirasva, -kiilto ja-puna. Lisäksi tätä voi aivan hyvin lisäillä ilman peiliä.

Diorin Glow-sarjaan kuuluu tietääkseni ainakin myös siveltimellä levitettävä universaali huulikiilto. Itse kuitenkin pysyttäytyisin tässä tuotteessa, koska tämä ei ainakaan tahmaa ja tykkään myös huulia hoitavasta vaikutuksesta. :)

Oman huulirasvani olen ostanut lentokentältä noin kahdella kympillä. Normaalisti tämä maksaa käsittääkseni yli 30 euroa, mikä on todella paljon. Itse kuitenkin kehottaisin kokeilemaan tuotetta, jos sen saa hankittua edullisesti tai jos 30 euroa ei omasta mielestä tunnu pahalta. Diorin Lip Glow'n tarkoitus on nimenomaan sopia kaikille, koska sen väri mukautuu ihmisen omien huulten värin mukaan. Tämä on siis ehdottomasti your lips but better -tuote ja sopii freesaamaan ilmettä tilanteessa kuin tilanteessa.

Huomenna kerronkin sitten uusimmista aleostoksistani. :)

Oletteko jo tutustuneet Diorin Glow-tuotteisiin? Entä tiedättekö muita vastaavia tuotteita muilta merkeiltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti