perjantai 5. heinäkuuta 2013

Suosikit: Smith's Rosebud Salve

Smith's Rosebud Salve 22g / noin 10 euroa


Huulirasvoja on jos monenlaisia. Ne ovat myös siinä mielessä kiinnostava tuote kosmetiikan maailmassa, että niitä löytyy monesta eri hintaluokasta. Jo pienellä rahalla saa ostettua itselleen jonkin kivan voiteen. Ja onhan huulirasvalle käyttöä niin talvella kuin kesälläkin. Puhutaan jopa huulirasvariippuvuudesta - itse en tosin kuulu tähän porukkaan.

Kuten kuvasta näkyy, rasva on ollut kovassa käytössä

Oma huulirasvasuosikkini on Rosebud Perfume Co. -nimisen yrityksen Smith's Rosebud Salve. Tuote on itse asiassa yli 120 vuotta vanha. Dr. G. F. Smith kehitti salvan vuonna 1892 ja se on patentoitu myöhemmin vuonna 1908.

Smith's Rosebud ei ole pelkkä huulirasva. Se on monitoimituote. Rasvaa voi käyttää kynsinauhavoiteena, auringonpolttamiin, rohtumiin ja jopa hiuksiin sekä silmämeikinpoistoaineena. Itse levitän rasvaa ajoittain huulten lisäksi myös käsien kuivimpiin kohtiin, mihin se toimii loistavasti.

Kuvassa näkyvä huulirasvani on juuri tämä vuonna 1892 kehitetty salva. Yrityksellä on kuitenkin tällä hetkellä valikoimissaan yhteensä noin 10 eri huulivoidetta. Olen kokeillut myös mansikkaista Strawberry Lip Balmia, mutta mielestäni tämän perinteisen version koostumus on parempi. Jatkossa saatan hankkia tämän saman rasvan tuubiin pakattuna. Tuotevalikoiman löydät tämän linkin takaa.

Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja niitä voi tietääkseni ostaa noin 10 euron hintaan ainakin Sokokselta, Stockmannilta ja Kicksistä.


Kuvan voi klikata suuremmaksi

Sitten omiin käyttökokemuksiini. Rasva on pakattu peltirasiaan, mikä ei ole ehkä se ihan hygieenisin pakkausvaihtoehto, koska tuotetta on kaavittava purkista sormin. Pakkauksen mukaan voide säilyy avattuna 2,5 vuotta. Muuten pakkaus on mielestäni todella kivannäköinen - kaunis ja nostalginen.

Tämän salvan koostumus on mielestäni ihan huippu. Se on kuin vaseliinia, mutta vielä parempaa. Sormissa se tuntuu ehkä hieman tahmealta, mutta levitettäessä huulille se ikään kuin sulaa ja levittyy liukkaasti ja hyvin. Huulilla se tuntuu miellyttävältä ja melko liukkaalta - ja hoitavalta! Tuoksu on ruusuinen ja rasva jättää huulille kauniin kiillon.

Suosikikseni tämä  huulirasva valikoituukin juuri sen hoitavuuden, miellyttävyyden ja monikäyttöisyyden ansiosta. Olen kokeillut useita eri huulirasvoja, mutta yksikään koostumus yhdistettynä hoitavuuteen ei ole ollut näin hyvä. Onhan tämä melko hintava huulirasvaksi, mutta silti mielestäni jokaisen sentin arvoinen.

Lainaus yrityksen kotisivuilta:
The Rosebud Perfume Company, Inc. was founded by George F. Smith in 1895. The business began in a small drugstore across the street from what is now the “Rosebud Building”. The Rosebud Pe r f ume Comp a n y, I n c . distributes its salves and lip balms throughout the world and is enjoyed by celebrities, athletes, homemakers, and health care providers alike.

Yrityksen viralliset internet-sivut ovat http://www.rosebudperfume.com/

Oletko jo kokeillut Rosebud Salvea? Onko oma kokemuksesi ollut yhtä positiivinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti