tiistai 9. heinäkuuta 2013

Superhoitoa RENiltä

Olen löytänyt superhoitavat voiteet luonnonmukaiselta RENiltä. Juttu on pitkä, mutta sen nämä voiteet ansaitsevatkin.

Vasemmalla päivävoide, oikealla yövoide

Voiteiden koostumukset

Kasvojeni iho ärtyi pari päivää sitten. Ihon pinta oli muuten aika sileä, mutta se alkoi punottaa ja tuntui muutenkin epämiellyttävältä. Tällaisina päivinä tekisi mieli vajota maan alle. Ärtynyt ja punoittava iho on hankala peittää meikillä ja itse en edes haluaisi laittaa ärtyneelle iholle mitään ylimääräistä.

Käytän yleensä kuivalle ja atooppiselle iholle tarkoitettua Miniderm-voidetta, jota myydän apteekeissa. Onneksi kuitenkin kävin vanhempieni luona kylässä ja tajusin kysyä äidiltäni jotain vaihtoehtoista kasvovoidetta. Sain häneltä REN-merkin Ultra Moisture Day Creamin sekä Frankincense Revitalising Night Creamin. Hän oli ostanut ne todella edullisesti, mutta ei käyttänyt niistä kumpaakaan.

REN FRANKINCENSE REVITALISING NIGHT CREAM 50ML

Kokeilin samana iltana ensimmäistä kertaa RENin yövoidetta, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. 50 millin voide on pakattu näppärään ja hygieeniseen pumppupulloon. Plussaa pakkaus saa läpinäkyvyydestä, josta näkee paljon voidetta on jäljellä. Pumppu annostelee sopivan vähän ja itse tarvitsin kolme painallusta (laitan voidetta yleensä mieluummin liikaa kuin liian vähän).

Hieman häkellyin voiteen voimakkaasti tuoksusta, jonka ensin mielsin yrttiseksi. Levitin voidetta peläten, että se ärsyttäisi ihoani juuri tuon voimakkaan tuoksun perusteella. Päätin kuitenkin mennä nukkumaan, koska tarkoituksenihan oli nimenomaan testata tuotetta. (Tänään haisteltuani voidetta uudestaan toteaisin sen tuoksuvan pikemminkin kuusimetsältä.)

Ja miten kiva aamulla olikaan herätä! Ihoni on selvästi rauhoittunut. Sehän näytti suorastaa hyvältä ja punoitus oli vähentynyt huomattavasti. Muutos oli mielestäni todella radikaali. Puhdistin kasvoni aamulla vielä Lancômen kasvovedellä ja levitin saman merkin Ultra Moisture päivävoiteen, joka on tarkoitettu kuivalle iholle. 

REN ULTRA MOISTURE DAY CREAM 50ML

Ultrakosteuttavan päivävoiteen tuoksu on muuten paljon miellyttävämpi yövoiteen tuoksuun verrattuna. Siinäkin on jotain metsäistä, mutta ehkä myös jotain kukkaistakin. Ja kaikki tämä paljon miedompana.

Olin todella tyytyväinen myös päivävoiteen tehoon. Sekin tuntui todella hoitavan ihoani, ei pelkästään kosteuttavan. Voide ei myöskään jätä ihoa yhtään rasvaisen näköiseksi, vaan iho näyttää vain yksinkertaisesti paremmalta. Tätä voikin käyttää hyvin meikittöminä päivinä (jos sellaisia harrastaa).

Yhteenvetona:

Olen nyt käyttänyt sekä päivä- että yövoidetta parin päivän ajan. Ihoni ärtymys on tipotiessään. Tilalle olen saanut todellakin luonnonkauniin ihon, jota ei edes raaskisi meikata. Iho on sileä, tasaisen värinen ja jopa hieman hehkuva (ehkä vain onnesta?).

Voiteet ovat kosmeettisesti miellyttäviä ja jättävät ihon lähes mattapintaiseksi, eikä ollenkaan rasvatun näköiseksi. Miinusta yövoide saa voimakkaasta tuoksustaan. Läpinäkyvä pumppupullo on todella kätevä ja annostelee hyvin. Miinusta se saa kuitenkin tylsästä ulkoasusta.

Googlailtuani tuotteiden hintoja totesin näiden olevan hieman liian kalliita kukkarolleni. Voiteet ovat kuitenkin superhyviä, joten aion pitää silmät auki tarjousten varalta. En raaski tuhlata näitä nyt päivittäisessä käytössä, vaan siirryn Minidermiin. Aion käyttää näitä superhoitoina silloin, kun ihoni kunto pääsee repsahtamaan.

RENiltä löytyy erilaisia tuotteita eri ihotyypeille. Testaamani yövoide sopii kaikille ihotyypeille. Päivävoide sopii mielestäni pintakuivalle, kuivalle ja normaalille iholle esimerkiksi talvisin. Päivävoide jätti poskeni hieman pintakuiviksi, mutta ongelma selvisi lisäämällä voidetta poskille.

Vielä vähän tietoa yrityksen nettisivuilta liittyen RENin tuotteiden sisältöön:

www.renskincare.com

"REN is free from synthetic fragrance, mineral oil, petrolatum, sulfate detergents, synthetic colours, animal ingredients and parabens. In addition, REN products do not contain potential irritants including: glycols and diglycols (such as propylene glycol), PEG's, PPGs, urea, D.E.A, T.E.A, PABA and other synthetic sunscreens, aliphatic alcohols/hydrocarbons, phthalates, fumarates, amines, alkanolamines, synthetic AHAs/BHAs, polyacrylamide, metacrylate, elastomer, poloxamer, styrene, vinyl, polyquaternium, synthetic chelating agents, nylon, nitriles, nitrates, nitrosamine releasers, bromates, fluor, aluminum and alumina et al."

RENin nettisivut

Onko joku muu päässyt käyttämään RENin tuotteita? Mitä mieltä olette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti