tiistai 7. tammikuuta 2014

Livbox: tammikuu

Olipa ihanaa olla kerrankin kotona LivBoxin saapuessa. :)  Tiedän, että teitä muitakin kiinnostaa saada tietää, mitä tämä kuukausittainen yllärilaatikko sisältää...





Tammikuun LivBox tarjoaa helpotusta vaikka minkälaisiin ongelmiin. :D


Tässä boxin sisältö koko komeudessaan. Ensimmäisenä silmiini osui Lumene LAB silmänympärysvoide.

1. Lumene LAB Age Preventing Suojaava Silmänympärysvoide 15ml


"Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Ylläpitää ihon suojakerrosta sekä auttaa vähentämään turvotusta silmänympärysiholla suomalaisten mustaherukan ja Hydra-Texturizer -yhdisteen avulla. Viivästyttää ihon ennenaikaista ikääntymistä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Levitä pieni pisara silmänympärysiholle aamuin illoin. (Ovh 19,90€ / 15ml)"

Tämä on mielestäni boxin kivoin tuote. Olen jo jonkin aikaa stressannut, tulisiko minun siirtyä tehokkaampaan silmänympärysvoiteeseen (niin, stressaaminenhan ei sitten aiheuta ryppyjä!), joten tämä tuote osui kohdalleni oikealla hetkellä. Pakkaukseen on merkitty tuotteen käytölle suositusikä, joka on noin 25-35 vuotta. Lisäksi olen kovin tykästynyt Lumene LAB -linjan tyylikkääseen ilmeeseen ja onhan tämä toki boxin arvokkain tuote. ;)

2. Emmelle Original Pro + -hammastahna 20ml


"Emmelle Original Pro+ on valkaiseva hammastahna, joka poistaa hellävaraisesti tummentumia kiillettä vaurioittamatta. Sisältämiensä betaiinin ja B5-vitamiinin ansiosta Emmelle suojaa myös suun limakalvoja ja lievittää kuivan suun oireita. (Ovh 6,50€ / 75 ml)"

Voiko hammastahna valkaista vahingoittamatta hampaita? Tämä Emmelle on minulle entuudestaan aivan tuntematon brändi, mutta pienen googlettelun perusteella on kuitenkin ollut myynnissä jo hyvän aikaa.

3. System 4 Bio Botanical Shampoo 20ml
&
4. System 4 Bio Botanical Serum 10ml


"Hellävarainen shampoo, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet säännöstelevät talineristystä, vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä stimuloivat hiusten kasvua. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. (Ovh 17,90€ / 215 ml)"

"Tehokas seerumi, jonka aktiiviaineet ja kasviuutteet raikastavat hiuspohjaa ja stimuloivat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä hiusten kasvua. Kaikille hiuslaaduille. Hiero päivittäin hiuspohjaan, älä huuhtele pois. (Ovh 17,90€ / 200 ml)" 

Ihan mielenkiintoisia tuotteita, mutta laitan nämä kuitenkin eteenpäin veljelleni testattavaksi. :) Minua muuten vähän hämmästyttää: shampoo ja seerumiko ovat samanhintaisia?! Hmm...

5. IsaDora Magnetic Nails -kynsilakka sävyssä 859 Iron Lady, 6ml


"Pakkauksessa olevan magneetin avulla voit luoda jännittävän kuvion. (Ovh 8,20€ / 6 ml)"

Hih, en ollutkaan omistanut vielä yhtäkään magneettilakkaa, mutta enpäs sitten välttynytkään näiltä. Mulle tulee jatkuvasti glitter- sun muista lakoista sellaiset lamatuote -vibat. Onko kukaan muu miettinyt tällaista vai olenko ainoa? :D

6. Etrê Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads


"Raikas, uudistava tehohoito silmänympäryksille. Sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sekä kiinteyttävää kollageenia. Virkistää, poistaa turvotusta ja silottaa silmänympärysihoa välittömästi. Helppokäyttöiset naamiolaput asetellaan silmänympäryksille ulkonurkasta lähtien, annetaan vaikuttaa 10-15 min ja poistetaan. Iholle jäänyt hoitoaine taputellaan ihoon. (Ovh 20€ / 7 kpl)"

Tämä oli boxin mielenkiintoisin tuote, tuo kuva tuossa aiheuttaa minussa pientä hilpeyttä. Naamio kuulostaa ainakin kuvauksensa perusteella ihan mahtavalta tuotteelta minulle. Pitää testata tätä piakkoin jokin aamu ja jos tämä toimii, ostan näitä ehdottomasti lisää tärkeiden päivien varalle.

7. No7 Beautiful Skin Day Cream Dry / Very Dry Skin 10ml


"Täyteläinen päivävoide kuivalle iholle. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja sekä keramidikompleksin, joka ravitsee ihoa ja "lukitsee" kosteuden. SK 15 ja 5*-UVA-teknologia pitävät huolta ihosi hyvinvoinnista myös tulevaisuutta ajatellen. Levitä kasvoille ja kaulalle aamuisin puhdistuksen jälkeen. (Ovh 13,90€ / 50ml)"

Iiiiiiso plussa siitä, että tuote on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle! <3


Tällainen oli tammikuun LivBox, jossa oli siis kaksi täysikokoista tuotetta, neljä näytettä ja tuo yksi silmänympärysnaamio. Silmänympärysvoiteen, kynsilakan ja naamion yhteisarvo on 31 euroa. LivBox maksaa 15,90€, joten ihan hyvä diilihän tämä oli. :) Nyt jään kiinnostuksella seuraamaan, mitä tuotteita muut ovat saaneet... Mitä mieltä te muut olette tammikuun tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Itsellä oli hieman erilainen paketti kuin sinulla. Magneettilakan tilalla oli Rimmelin luomivärikynä Scandaleyes. Sävynä oli minulle sopimaton violetti eli tuote lähtenee kiertoon. Lumenen silmänympärysvoide oli korjaavaa versiota. Hammastahnan testaus hieman jänskättää, koska minulla on vihlovat hampaat ja nuo valkaisevat hammastahnat eivät välttämättä ole kaikkein hammasystävällisempiä. Kaikkinensa pidin paketista. Minusta on myös mukavaa, kun voi testailla erilaisia voiteita, vaikka moni ei niistä pidäkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mannilainen,

      kiitos kommentistasi!

      Tuo suojaava versio on tosiaan noin 25-35-vuotiaille ja korjaava sitä vanhemmille, joten toivottavasti kaikki ovat saaneet mieleisensä. :) Itselleni nuo luomivärikynät ovat olleet siitä hankalia, että ne eivät meinaa pysyä siistinä tarpeeksi pitkään. Olisikin mielenkiintoista kuulla tuosta tuotteesta kokemuksia.

      Itse suhtaudun skeptisesti hampaita valkaiseviin tuotteisiin, menevät mielestäni samaan kategoriaan solariumin kanssa. Onneksi Sensodyne pelastaa. ;)

      Voiteita tulee käytettyä atoopikkona mitä suuremmissa määrin ja yleensä juuri voiteissa hinnat huitelevat aika suurella skaalalla, joten on kiva päästä kokeilemaan eri vaihtoehtoja, kunhan ne sopivat omalle ihotyypille! :)

      Kiva, että boxin sisältö miellytti sinuakin.

      Poista