lauantai 4. tammikuuta 2014

Alelöytöjä: Dior-siveltimet

Dior uudisti siveltimensä viime syksynä ja viimeiset vanhan sarjan kappaleet myytiin kesän alennusmyynneissä. Vai myytiinkö? Törmäsin nimittäin näihin kaunokaisiin Itiksen Kicksissä ja myyjä kertoi niiden löytyneen myymälän varastosta. ^_^ Itse päädyin näihin neljään siveltimeen, joista kaikki tulevat tarpeeseen. Myynnissä oli lisäksi kokoa isompi silmämeikkisivellin, joka sopii häivytykseen. Itse valitsin keskikokoisen, sillä se sopii myös luomivärin levitykseen liikkuvalle luomelle ja esimerkiksi banaanirajauksen häivytykseen. Silmänrajaussiveltimen uskoisin olevan omiaan luomivärirajauksiin. :)


Kulmakarvasivellin 8,95€ (norm. 17,90€)

Huulipunasivellin 11,65€ (nom. 23,30€)


Silmänrajaussivellin 13,05€ (norm 26,10€)

Silmämeikkisivellin, medium 15,40€ (norm. 30,80€)


Myyntikappaleita oli vielä ihan mukavasti jäljellä, joten jos et ehtinyt ostaa omaasi kesällä, niin kipin kapin Kicksiin! ;)

4 kommenttia:

  1. Jeee, sä oot tullu takasin! :) Hitsi, kävin just tänään (eilen?) Itiksessä, mutta mulle iski aivan hirveän huono olo, niin oli pakko lähteä vaan kotiin ilman että ehti käymään missään Kickseissä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen. :) Syksyllä mulla oli kokeintaan tasan yksi vapaapäivä viikossa, joten vaikka kuinka olisin halunnut postailla, ei vaan kerennyt. :/ Kickseissä on ollut mielestäni ihan mahtavia tuotteita alennuksessa! Citykäytävässä oli todella kiva valikoima tuotteita, mutta juuri Itiksestä bongasin nuo siveltimet. :) Kannattaakin koittaa uudelleen olon parannuttua, tsemppiä shoppailuun. ;)

      Poista
  2. Wautsi miten kauniita siveltimiä <3 Noilla kelpaa meikkailla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin siveltimet ovat kieltämättä todella ihanan näköisiä ja kaiken lisäksi erittäin laadukkaita käytössä. <3 Suosittelen!

      Poista