sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Edullinen Dior?

Tunnustan: itsehillintäni petti kerta toisensa jälkeen törmättyäni aina vain uudelleen vastustamattomiin Diorin meikkeihin alennusmyynneissä.



Dior uudistaa kynsilakkojaan, joten Stockmannilla oli myynnissä hyvin laaja valikoima Diorin kynsilakkoja -40% hinnoin. Itse ihastuin hyvin hillittyyn sävyyn 115 Charnelle. En maksaisi 28,50€ kynsilakasta, mutta kun alennus...!



Samalla reissulla ostin Dior Rouge Sérum Luminous Color Lip Treatment -huulipunaan sävyssä 675 Passionate Pink Crystal. Puna on hyvin kevyt ja kosteuttavan tuntuinen huulilla. Kiiltopunamaisuudestaan huolimatta sävy on huulilla myös sopivan intensiivinen ja pysyvä. Ihastuin tähän uuteen tuttavuuteen kovasti. :) Tämä sävy poistui valikoimista, mutta pidän silmät auki jatkossa muiden ihastuttavien sävyjen ilmestyessä. Olin erittäin tyytyväinen tehdessäni kaksi näin erinomaista löytöä...



Tässä kuvassa sävy toistuu hyvin

...kunnes löysin tämän freesin poskipuna sävyssä 846 Lucky Pink Helsingin Sokoksella. Viileäsävyinen, raikas pinkki sopii erittäin hyvin talviselle vaalealle iholleni. Yleensä käytän lämminsävyisiä poskipunia, joten tämä oli todella posiitivinen yllättäjä. ^_^ Kyseinen väri poistuu Diorin valikoimasta ja ostinkin viimeisen kappaleen -40% hinnalla.


Löysin myös aivan sattumalta Hakaniemen Sokokselta Diorin "vanhan" poskipunasiveltimen -40% alessa. Olin juuri aiemmin Kicksissä voivotellut sitä, ettei heillä muuten hyvästä Diorin alesivellinvalikoimastaan huolimatta sattunut olemaan yhtäkään poski- tai puuterisivellintä jäljellä. Voiko kukaan kuvitella, kuinka leijailin pari senttiä lattian yläpuolella, kun sitten löysin tämän noin 28 eurolla? Olin juuri katsellut, että Diorin suuremmat siveltimet maksaisivat noin 70 euroa (?)!


Tämä on todellakin kaiken hehkutuksen arvoinen sivellin! Ollakseni rehellinen, voin myöntää, että minulla aina ollut vaikeuksia saada poskipuna levitettyä täydellisesti. En olisi ikinä uskonut, kuinka paljon siveltimellä voi olla väliä. Tällä siveltimellä poskipuna nimittäin levittyy tosta noin vaan täydellisesti paikalleen. Uskomatonta, olen rakastunut. <3


Olin jo ehtinyt kuvitella, ettei eteeni enään tulisi mitään täydellisempää ja aleostokseni olisi jo tullut hoidettua. Päätin viime tiistaina ihan vain nopeasti kipaista Helsingin Sokoksella ennen kotiin menoa... lähtien Diorin viisikon ja kynsilakan kanssa. 



Diorin helmiäisviisikko 208 Navy Design kuuluu edelleen Diorin valikoimaan, eikä kyseessä ole siis poistuva tuote. Sain sen silti puoleen hintaan. Ei, tuotteessa ei ole mitään vikaa. Sokoksen ihanat myyjät olivat päättäneet laittaa paletin alennustuotteiden joukkoon, sillä se oli lojunut jonkin aikaa kassalla. Joku oli siis ostanut tuotteen ja palauttanut sen, ja sain sen vuoksi sen puoleen hintaan. Me likey. Viisikko oli todellinen löytö myös siinä mielessä, että kerrankin tulin ostaneeksi sinisiväyisen luomiväripaletin. Vaikka minulla on ruskeat silmät, päädyn yleensä käyttämään ruskeita luomivärisävyjä.



Samalla reissulla mukaani tarttui myös talven 2013 Golden Winter -kokoelman kynsilakka sävyssä 775 Royale. Pähkäilin jonkin aikaa tämän sävyn ja Diorific Duo Manicuren välillä. Jälkimmäinen sisältää kultaisen kynsilakan ja helmiä kaviaarimanikyyrin tekoon. Molemmat olivat myynnissä puoleen hintaan, eikä manikyyrisetti olisi maksanut kuin muutaman euron enemmän. Totesin fuksiaisen Royalen olevan erittäin passeli myös kevättä ajatellen. Tämä pullo on kuulemma samanlainen kuin Diorin esimmäisissä kynsilakoissa 50 vuotta sitten.


Tässä kaikki tammikuun alennusmyyntien Dior-löydöt. Viisi sivellintä, kaksi kynsilakkaa, huulipuna, luomiväriviisikko ja poskipuna. Kuinka petollisia alennusmyynnit ovatkaan! Toisaalta, kaikki ovat todella ihania tuotteita. Joten mikäs siinä. En ainakaan voi valittaa, etteikö alennusmyynneistä ikinä löytyisi mitään. ;)

Onko kukaan muu retkahtanut alelappujen äärellä? Mitkä ovat parhaita alelöytöjänne?

2 kommenttia:

  1. Mä ostin alesta muutamia tuotteita, ja ainoa varsinainen löytöni taisi olla Chanelin poskipuna, jonka tilasin netistä, hinta 25 e. Ihana persikkainen/korallinen sävy, sopii minulle ihan täydellisesti. :) Minulla on ollut viime aikoina joku pakkofiksaatio poskipuniin. :D

    VastaaPoista
  2. Hei Marisa, anteeksi, että vastaaminen kesti näin pitkään!

    Tuo ostamasi Chanelin poskipuna on kyllä todellinen löytö, sillä laivallakin kyseiset punat maksavat kympin enemmän! ^^

    Mäkin olen jostain syystä ollut erittäin innoissani kaikista eri poskipunasävyistä viime aikoina. Erittäin kiireisinä aamuina raikastan ja piristän kasvojani juurikin poskipunalla, kun muuna meikkinä on ainoastaan meikkipohja + ripsiväri. (:

    VastaaPoista