maanantai 6. tammikuuta 2014

Kuulumisia ft. Estée Lauder Blockbuster

Palaan taas kirjoittamaan blogiani piiiiiiitkän tauon jälkeen. Ja arvatkaas kuinka riemuissani ja innoissani siitä olen!

Kosmetiikkaharrastukseni (lue: shoppailuharrastukseni ;) ) on jatkunut pröystäilevänä blogitauostani huolimatta ja mietin potentiaalisia kirjoituksia päivittäin. Luin juuri hetki sitten mietteen, joka meni suunnilleen näin: "Älä ikinä luovuta sellaisessa asiassa, jota mietit jatkuvasti".

Päätinkin, että teen töitä jatkossa vähemmän ja kirjoitan blogiini enemmän. Ihan päivittäiseen kirjoitteluun en lupaudu, joten jatkossa kirjoitankin sitä mukaa, miten kerkeän.

Huomasin, että olen saanut uusia seuraajia taukoni aikana. Se, jos mikä, kannustaa minua kovasti. <3 Minulla on kaiken kaikkiiaan todella kiitettävä määrä aivan ihania lukijoita, joten kiitos teille kaikille! :)

Taukoni aikana kosmetiikkavarastoni ovat kasvaneet huimasti. Milloin olen ollut kuolaamassa joulutuotepakkauksia, milloin olen kantanut kassikaupalla tavaraa Bernerin ystävämyynnistä. Tänään haluan kuitenkin esitellä teille aivan ihanan Estée Lauderin Blockbuster -kosmetiikkasetin, jota myytiin joulun alla ainakin Sokoksissa, Stockmanneilla ja Kicksissä. Omani sain lahjaksi mieheltäni jo jonkin aikaa sitten, joten en tiedä onko pakkaukset jo myyty loppuun vai löytyykö niitä vielä jostakin.

















Siniseen tekokäärmenahkaiseen laukkuun on pakattu:
  • kolme myyntikokoista huulipunaa (sävyt A0 Vanilla Truffle, 60 Fuchsia Fever, 82 Pinkberry, kaikki cremenä)
  • myyntikokoinen shimmerisen huulikiilto (06 Magnificent Mauve)
  • 16 erilaista eriväristä luomiväriä, jotka ovat mattoja, shimmerisiä ja satiinisia
  • poskipuna (04 Exotic Pink) ja aurinkopuuteri (02 Bronze Goddess Medium)
  • kynsilakka (5ml, sävy Love Bite)
  • myyntikokoinen musta Sumptuous Extreme -ripsiväri
  • minikokoinen musta kajal-kynä
  • minikokoinen Revitalizing Supreme Globa Anti-Aging Creme (7ml)
  • myyntikokoinen hellävarainen silmämeikin poistoaine (100ml)

Pakkaus on aivan i-h-a-n-a ja olenkin jo löytänyt siitä pari uutta suosikkia. ;) Kertoilen tuotteista tarkemmin myöhemmin.

Blockbuster maksaa 110 euroa ja se sisältää tuotteita noin 450 euron arvosta. Stockmannilla oli lisäksi todella herkullinen kampanja, sillä ostaessaan 100 euron edestä Estée Lauderin kosmetiikkaa kaupan päälle sai lisäksi kosmetiikkalaukun, joka sisälsi muistaakseni noin 100-150 euron arvosta merkin tuotteita! Lahjapussia voi ihastella täällä. Lahjoja oli kaksi vaihtoehtoa, Kometiikkaviidakko-blogissa esillä toinen niistä. Lisäksi tiettyinä päivinä saattoi saada ilmaisen meikkitaiteilijan tekemän meikin ostamiensa Estée Lauder -tuotteiden hinnalla. Mitä vielä olisi kaivattu? ;)

Estée Lauderilta tulee joka joulu jokin tuotepakkaus todella kannattavaan hintaan. Kahtena viimeisenä vuotena Stockmann myi Estée Lauder & Michael Kors -settejä, jotka sisälsivät Michael Kors -merkkisen meikkipussin lisäksi Estée Lauderin värikosmetiikkaa. Itseltäni löytyy vuoden 2011 hopeinen meikkipussi (vaihtoehtoina olivat hopea/viileä ja kulta/lämmin) ja jouluna 2012 ostimme kälylleni mustan meikkipussin (vaihtoehtoina musta ja punainen). Hintaa näillä pakkauksilla oli muistaakseni noin 80 euroa.

Stockmannilta valaistiin sen verran, että Michael Kors -settejä ei tule enää myyntiin, sillä Michael Kors -brändillä on nykyään oma kosmetiikkasarjansa, josta olettekin jo ehkä kuulleet. Näitä kyseisiä meikkejä sen sijaan ei ole näillä näkymin tulossa myyntiin Suomeen, sillä Michael Kors vaatii oman pisteensä Stockmannille, jollaista ei nähtävämmin olla ainakaan lähiaikoihina hankkimassa.

Onko joku muu yhtä hurahtanut joulun alla myytäviin kosmetiikkapakkauksiin? Millaisia pakkauksia olette hankkineet tai saaneet lahjaksi? :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon myös hurahtanut niihin kosmetiikkapakkauksiin ja olen aina vähintään hypistelemässä niitä. :) Välillä hurahdan aleissa, ja nyt viime kuukausina mäkin olen ravannut jos jonkinmoisissa ystävä- ja outletmyynneissä.

    Tässä mun joululahjoja ja tuliaisia:

    http://kauneuttakatsojansilmin.blogspot.fi/2013/12/kosmetiikkajoululahjat-2013.html
    ja
    http://kauneuttakatsojansilmin.blogspot.fi/2013/12/saksan-tuliaiset-aka-balea-alverde.html

    VastaaPoista
  2. Pitääkin käydä tarkemmin tutkimassa. :) Lukisin mielelläni myös noista ystävä- ja outletmyyntilöydöistäsi!

    VastaaPoista